"We houden van onze job, onze stiel. Bij schrijnwerkerij Vanthuyne is niets onmogelijk. We vertellen ons verhaal."

OVER ONS

Schrijnwerkerij Vanthuyne is opgericht in 1992 door Luc Vanthuyne. In 2007 vervoegde zijn zoon, Dempsey Vanthuyne, het bedrijf. Op heden beschikken wij over een 26-delig machinepark waaronder computergestuurde machines waarmee we uw project op maat, met een mooie afwerking, leveren en plaatsen. Dit alles tegen aanvaardbare prijzen. 

Specialisaties 

Vandaag de dag is de firma Vanthuyne vooral gespecialiseerd in meubel- en binnenschrijnwerk op maat: keukens, badkamermeubels, dressings, binnendeuren, plafonds, trappen enzovoort. Ook plaatsen wij hout en pvc schrijnwerk. Alsook carports, toegangspoorten en veranda’s. De productie gebeurt in eigen atelier, zodat alles volledig naar eigen wens van de klant kan worden geproduceerd. Naast interieurbouw blijft buitenschrijnwerk ook een belangrijke troef. 

Werkplaats 

Onze werkplaats is gevestigd op het industrieterrein nijverheidsstraat 2a (zone B1) te Houthulst. Midden 2019 werd onze nieuwe toonzaal en werkplaats in gebruik genomen. Met zijn 1700 vierkante meter werkoppervlak en ruim 26 machines, biedt schrijnwerkerij Vanthuyne tal van realisaties in verschillende grondstoffen aan. 

 

VANTHUYNE WINDOW SYSTEMS

Schrijnwerkerij Vanthuyne is gespecialiseerd in Reynaers aluminimum. Hiervoor hebben ze een werkplaats van om en bij de 1100 vierkante meter. 

Reynaers Aluminium is al meer dan 50 jaar toonaangevend Europees specialist in innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Reynaers Aluminium wordt gebruikt voor de contstructie van; ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. 

 

 

Volg ons op sociale media