Aluminium schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk

VANTHUYNE WINDOW SYSTEMS

Aluminium voordeur Reynaers schrijnwerkerij Vanthuyne

Reynaers profielen

Onze Aluminium ramen worden in onze werkplaats vervaardigd met hoogwaardige Reynaers aluminium profielen en worden op maat en met mooie afwerking bij u geplaatst.

Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren met keuze uit glanzend, matt en coatex afwerking. En tevens bicolor beschikbaar.

De aluminium ramen, deuren, schuiframen enz kunnen natuurlijk geplaatst worden in combinatie met (Reyna)screen, rolluik, ventilatierooster, vliegraam of deur.

De voordelen van aluminium ramen en deuren:

  • Thermisch en akoestisch isolerend
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Inbraak en brandveilige opties
  • Uitgebreid kleurengamma
  • Veelzijdige stijlen en openingstype’s

Hieronder een voorbeeld van de meest gebruikte profieltypes.

Masterline 8 reeksen

De profielreeks voor ramen en deuren

Masterline 8

MASTERLINE 8

Deze nieuwe generatie ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met superieure isolatie. Masterline 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik en zelfs voor passiefhuizen.

Masterline 8HI

MASTERLINE 8HI

Dit raamsysteem is uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen. Verder beschikt de masterline  8 hi ook over verschillende isolatieniveaus. U kiest Masterline 8 HI het best voor nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen. 

Masterline 8HI +

MASTERLINE 8HI +

Dit raamsysteem is geschikt voor passiefwoningen. Dit is de hoogst isolerende variant uit de Masterline reeks. Ook hier kunt U kiezen uit verschillende designvarianten.

Masterline 10 reeksen

De profielreeks voor ramen en deuren

Masterline 10

MASTERLINE 10

Dit raamsysteem werd ontwikkeld voor iedereen wie passiefbouw 
overweegt. Het is een hoogisolerende raamreeks zonder compromissen.
Deze ramen worden geleverd met een passiefhuiscertificaat.

concept patio reeksen

De profielreeks voor aluminium schuiframen

De Reynaers reeks Concept Patio (CP) omvat meerdere aluminium schuifsystemen. Elk systeem binnen de CP reeks is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: monorail, duorail en 3-rail, hefschuif- of schuifsysteem.

CP 130 

CP 130 

CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt.

Inbouwdiepte kader: 130 mm (monorail)
Inbouwdiepte vleugel: 68 mm

CP 155

CP 155

De CP 155 is een thermisch geïsoleerd schuifsysteem met een maximaal vleugelgewicht van 400 kg. De vleugel wordt geleid door hoogwaardige inox of kunststof loopwieltjes. Door het gesofistikeerde concept beantwoordt het aan de allerhoogste verwachtingen van de gebruikers: optimale kwaliteit, hoge isolatie en maximaal bedieningscomfort.Met een thermische isolatie waarde van  2.2 W/m²K

Inbouwdiepte kader: 155 mm
Inbouwdiepte vleugel: 68 mm

CP 155 HI

CP155 HI

De CP155 HI is een hoog isolerend systeem dat een antwoord biedt op de vraag naar  ramen en deuren met hoge isolatiegraad in zeer energiezuinige bouwprojecten. Deze raam- en deurprofielen voldoen aan de strenge eisen van lage energie en passiefbouw.

U kunt dit systeem gebruiken voor schuiframen met een hoogte tot 3,50 meter en glasgewichten tot 400 kg. Dit raamsysteem is geschikt voor een toepassing met driedubbele beglazing.

HI-finity

HI-FINITY

Deze profielen kunnen volledig worden weggewerkt in vloer en muren. Dit schuifsysteem resulteert dus in een slank en elegant design. De combinatie van een uitstekende isolatiegraad en een minimalistische look maakt van de Hi-Finity de oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

De Hi-Finity is uitvoerbaar met dubbele en driedubbele beglazing en kan zware glasgewichten dragen. verder kunt U ook kiezen voor het gemotoriseerd schuifsysteem.

Fotogalerij masterline 8HI