Binnenschrijnwerk

binnen- en buitenschrijnwerk

binnenschrijnwerk

Naast het maken van interieurs, keukens en al uw projecten op maat voeren wij ook andere binnenschrijnwerk uit zoals trappen, plafonds, binnendeuren. 

trappen

Ronde draaitrap

Bij ons is iedere houten trap een uniek exemplaar. Wij komen bij u ter plaatse de trap opmeten en met die gegevens maken wij uw houten trappen op maat, voor een optimaal comfort en een perfecte afwerking. eigen productie en eigen plaatsing. Er is uiteraard veel keuze uit bepaalde stijlen en houtsoorten. 

Eiken trap

buitenschrijnwerk

Naast het maken van interieurs, keukens en al uw projecten op maat voeren wij ook andere buitenschrijnwerk uit zoals carports, veranda’s en garagepoorten.

carports

Carport

Onze carports worden op maat gemaakt. Dit betekent dat wij eindeloos kunnen combineren, volledig naar de wens van de klant en volgens de situatie. 

De palen worden steeds geplaatst in gegalvaniseerde of inox voeten gevezen of ingegoten in betonnen sokkels. Dit verlengt de levensduur van de palen aanzienlijk. Als dakbedekking werken wij met metalen of aluminium profielplaten. Al deze platen kunnen gecombineerd worden met een pvc-plaat als eventuele lichtstrook. 

vera

Veranda

Aluminium Veranda

Wij ontwerpen, produceren, leveren en plaatsen uw veranda of pergola op maat zowel in hout als in aluminium, met de mogelijke keuze van verschillende afwerkingen, kleuren en indien van toepassing bi-color, dakbedekkingen, verschillende houtsoorten enzovoort. 

Alumnium veranda

garagepoorten

Sectionaal poort industrieel

Ook het leveren en plaatsen van garagepoorten behoort tot één van onze diensten. We bieden zowel houten kantelpoorten aan als aluminium garagepoorten. Alles naar de wens van de klant! 

gEVELBEKLEDING

Met de juiste gevelbekleding kan je jouw gebouw een mooie en stijlvolle uitstraling geven. Bij het uitkiezen van de juiste materialen kan je je blindstaren op de aanwezige mogelijkheden. Hou rekening met het onderhoud, de isolatienormen enzovoort.