Over ons


Onze firma is opgericht in 1992 Door Luc Vanthuyne , Op heden beschikken wij over een 22 delig machine park waaronder computer gestuurde machine's waarmee We uw project op maat en met een mooie afwerking leveren en plaatsen. Tegen aanvaardbare prijzen.

CategorieënArchief


Premie dak en muurisolatie verlengd tot Juni 2016 !

Gepost door: | Gepost op: 3 april 2016 | In: nieuws | Met: Geen reacties

Laat nu nog uw dak of buitenmuren isoleren en krijg tot 8€/m² terug voor uw dakisolatie of tot 15€/m² voor uw buitenmuur isolatie . in combinatie kan dit nog met de renovatie premie of premie bij uw stad of gemeente .Ook combinatie premie gevelisolatie + raamisolatie en krijg tot 60€/m2 voor uw nieuwe beglazing !

premie overzicht eandis

Wij plaatsen zowel isolatie tussen uw dakspanten of kepers of op of tussen zoldervloeren zowel met dampscherm . zowel in vaste isolatie pir en pur platen als met glaswol .

dakisolatie isoverRollisol

 

Gevelisolatie

GevelisolatieGevelisolatie

Gevelisolatie

Masterline 8 Reynaers

Gepost door: | Gepost op: 28 maart 2016 | In: nieuws | Met: Geen reacties

Masterline 8 Reynaers

MasterLine 8 staat  voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie. Bij de ontwikkeling van het nieuwe systeem ging bijzondere aandacht naar de fabricage en installatie van de ramen. Het innovatieve karakter van MasterLine 8 vinden we bijgevolg ook terug in een geöptimaliseerd productieproces, een efficiënte montage van de componenten en vereenvoudigde plaatsing van de afgewerkte elementen.

 

Alles in één systeem

De kracht van de Masterline 8 ligt in zijn eenvoud: het is een systeem met een inbouwdiepte van 87 mm dat verkrijgbaar is in vele isolatieniveaus en designs. In de andere reeksen moet men de diepte aanpassen volgens de isolatievereisten. Dat is bij de Masterline 8 niet meer nodig.

 

Keuze in masterline 8.

De Masterline 8 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende isolatieklassen: de standaard, de HI, en de HI+. Door een toevoeging van mousse en een andere middendichting zijn de HI en HI+ extra isolerend. Op deze manier is Reynaers erin geslaagd om elk design van de andere reeksen te kunnen aanbieden in elke isolatieklasse.

 

                 masteline 8 functionaldeco designRenaissance design

Reynaers Masterline 8 HI 

De Reynaers Masterline 8 HI  is een hoog isolerende raamsysteem in de masterline reeks. De Masterline 8 HI  komt voor in nieuwbouwwoningen.

 

               8 hi-functional desingHI-Deco designHI-Renaissance design

Reynaers Masterline 8 HI +

De Reynaers Masterline 8 HI + is het beste isolerende raamsysteem in de masterline reeks. De Masterline 8 HI + versie is perfect voor in een passiefwoning.

alphaline 90 het veka systeem voor driedubbele beglazing in pvc ramen

Gepost door: | Gepost op: 7 oktober 2011 | In: nieuws | Met: Geen reacties

Alphaline 90+

ALPHALINE 90
Het VEKA systeem voor de perfecte energiebalans

Met het nieuwe systeem ALPHALINE 90 vervolledigt VEKA het gamma en stelt het eerste profielsysteem met 90 mm bouwdiepte in serie voor – en dat met een nog hogere energiebesparing. Daarmee beantwoordt het systeem aan de belangrijkste eisen van de moderne bouwheer: een minimaal energieverbruik van uw immobiliën.
ALPHALINE 90 kombineert een klassiek design en een effectieve warmte-isolatie en is zo vooruit op zijn tijd. Met de geapprecieerde VEKA kwaliteit verhindert het middendichtingssysteem op drie niveau’s het indringen van koude, tocht en vochtigheid. De nieuw ontwikkelde profielgeometrie met 6 kamers zorgt reeds fundamenteel voor een hoge warmte-isolatie
Daarenboven kan de buitenkader, als optie, voorzien worden van isolerende materialen die de isolatiewaarde nog bevorderen.
Verdere voordelen van ALPHALINE 90 zijn de technische kompabiliteit met de 70 mm systemen.

 

90-mm-systeem met 6 geometrische kamers.

 • Beglazing van 24 tot 50 mm glasdikte zijn mogelijk.
 • Zeer goede warmte-isolatie reeds bij het gebruik van 24 mm glas.
 • Isolatiewaarden tot Uw = 0,8 W/m²K met driedubbel glas en isolerende materialen.
 • Wanddikte in de hoogste kwaliteitsstandaard volgens RAL „Klasse A“ (DIN EN 12608).
 • Middendichtingssysteem op 3 niveau’s voor een betere geluidsisolatie, hogere dichtheid en effektieve warmte-isolatie. In de fabriek aangeëxtrudeerde, lasbare dichtingen in moderne grijze kleur.
 • Dezelfde versterkingen zoals bij alle 70 mm. profielen zorgen voor statische sterkte en blijvende functionaliteit.
 • Slank design zorgt voor de klassieke SOFTLINE optiek met harmonieuze proporties bij een smalle breedte van 118 mm.
 • Montage van hang- en sluitwerk door meerdere wanden in buitenkader en vleugel.
 • Bijkomende schroeven van de dragende delen van het hang- en sluitwerk mogelijk in de stalen versterkingen.
 • Alle types hang- en sluitwerk van de VEKA 70 mm systemen zijn bruikbaar.
 • Een groot deel van de bijhorigheden uit de 70 mm series, zoals venstertabletten of koppelingen kunnen eveneens gebruikt worden.