Over ons


Onze firma is opgericht in 1992 Door Luc Vanthuyne , Op heden beschikken wij over een 26 delig machine park waaronder computer gestuurde machine's waarmee We uw project op maat en met een mooie afwerking leveren en plaatsen. Tegen aanvaardbare prijzen.

CategorieënArchief


Archief voor maart, 2016


Masterline 8 Reynaers

Gepost door: | Gepost op: 28 maart 2016 | In: nieuws | Met: Geen reacties

Masterline 8 Reynaers

MasterLine 8 staat  voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie. Bij de ontwikkeling van het nieuwe systeem ging bijzondere aandacht naar de fabricage en installatie van de ramen. Het innovatieve karakter van MasterLine 8 vinden we bijgevolg ook terug in een geöptimaliseerd productieproces, een efficiënte montage van de componenten en vereenvoudigde plaatsing van de afgewerkte elementen.

 

Alles in één systeem

De kracht van de Masterline 8 ligt in zijn eenvoud: het is een systeem met een inbouwdiepte van 87 mm dat verkrijgbaar is in vele isolatieniveaus en designs. In de andere reeksen moet men de diepte aanpassen volgens de isolatievereisten. Dat is bij de Masterline 8 niet meer nodig.

 

Keuze in masterline 8.

De Masterline 8 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende isolatieklassen: de standaard, de HI, en de HI+. Door een toevoeging van mousse en een andere middendichting zijn de HI en HI+ extra isolerend. Op deze manier is Reynaers erin geslaagd om elk design van de andere reeksen te kunnen aanbieden in elke isolatieklasse.

 

                 masteline 8 functionaldeco designRenaissance design

Reynaers Masterline 8 HI 

De Reynaers Masterline 8 HI  is een hoog isolerende raamsysteem in de masterline reeks. De Masterline 8 HI  komt voor in nieuwbouwwoningen.

 

               8 hi-functional desingHI-Deco designHI-Renaissance design

Reynaers Masterline 8 HI +

De Reynaers Masterline 8 HI + is het beste isolerende raamsysteem in de masterline reeks. De Masterline 8 HI + versie is perfect voor in een passiefwoning.