Over ons


 

Schrijnwerkerij Vanthuyne is opgericht in 1992 Door Luc Vanthuyne. Op heden beschikken wij over een 26-delig machinepark waaronder computer gestuurde machine’s waarmee we uw project op maat en met een mooie afwerking leveren en plaatsen, tegen aanvaardbare prijzen.

Activiteiten

Vandaag de dag is de firma Vanthuyne vooral gespecialiseerd in meubel- en binnenschrijnwerk op maat: keukens, badkamermeubelen, dressings, binnendeuren, plafonds, trappen enz . De productie gebeurt in eigen atelier, zodat alles volledig naar wens van de klant kan worden geproduceerd. Naast interieurbouw blijft buitenschrijnwerk ook onze belangrijke troef zo zijn wij producent van Reynaers aluminium hiervoor hebben wij een afzonderlijke productie afdeling van 700m² . ook plaatsen wij hout en pvc schrijnwerk. Alsook carports, toegangspoorten en veranda’s.

Werkplaats

Onze werkplaats is gevestigd op het industrieterrein Nijverheidsstraat 2A  zone B1 te Houthulst. Midden 2019 wordt onze nieuwe werkplaats in gebruik genomen met Toonzaal.  Met zijn 1700 m² werkoppervlak en ruim 26 machines biedt deze de mogelijkheid om tal van realisaties in verschillende grondstoffen te bekomen aan aanvaardbare prijzen.