Aluminium schrijnwerk


Aluminium schrijnwerk

Reynaers profielenaluminium profielen reynaers

Aluminium schrijnwerk: Onze Aluminium ramen worden in onze werkplaats vervaardigd met hoogwaardige Reynaers aluminium profielen en worden op maat en met mooie afwerking bij u geplaatst.

Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren met keuze uit glanzend, matt en coatex afwerking. En tevens bicolor beschikbaar.

De aluminium ramen, deuren, schuiframen enz kunnen natuurlijk geplaatst worden in combinatie met (Reyna)screen, rolluik, ventilatierooster, vliegraam of deur.

De voordelen van aluminium ramen en deuren:

  • Thermisch en akoestisch isolerend
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Inbraak en brandveilige opties
  • Uitgebreid kleurengamma
  • Veelzijdige stijlen en openingstype’s

Hieronder een overzicht van de meest gebruikte profieltypes:

 

CP 155

De CP 155 is een thermisch geïsoleerd schuifsysteem met een maximaal vleugelgewicht van 400 kg. De vleugel wordt geleid door hoogwaardige inox of kunststof loopwieltjes. Door het gesofistikeerde concept beantwoordt het aan de allerhoogste verwachtingen van de gebruikers: optimale kwaliteit, hoge isolatie en maximaal bedieningscomfort.Met een thermische isolatie waarde van  2.2 W/m²K

Inbouwdiepte kader: 155 mm
Inbouwdiepte vleugel: 68 mm

CP 130

CP130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt. Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42mm met een maximaal gewicht van 300kg), voldoet CP130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.Met een thermische isolatie waarde Tussen 2,78 W/m²K ≤ Uf ≤ 4,24 W/m²K naargelang de toepassingsmogelijkheden.

Inbouwdiepte kader: 130 mm (monorail)
Inbouwdiepte vleugel: 59 mm

TLS 110 Reynaers

TLS 110

TLS 110 is een thermisch geïsoleerd profielsysteem voor de productie van hef- en schuifelementen met een maximaal gewicht van 300 kg. De nylon wielen worden door een inox rail geleid, wat voor een optimale duurzaamheid zorgt.
Het hef- & schuifprincipe garandeert een wind-, lucht- en waterdichtheid volgens de hoogste normen. Met een thermische isolatie tussen 3.6 W/m²K en 6.7 W/m²K, afhankelijk van de kader/vleugel combinatie

Kader: 110 mm
Vleugel: 43 mm

Cs 104 Reynaers

CS 104

CS 104, het raam van de toekomst
Reynaers Aluminium biedt totaal-aluminiumoplossing aan voor de duurzame woning van morgen.

Passief- en lage energiehuizen zijn de toekomst van de bouwsector. Met het CS 104 profiel realiseert men passieve constructies met isolatiewaarden tot Uf 0.88 W/m²K, door het gebruik van een gepatenteerde isolatietechnologie. De stegen zijn uitgerust met een geïntegreerde PUR foam waardoor er geen afzonderlijke assemblage van de strips meer dient te gebeuren. Speciaal ontwikkelde rubbers garanderen een perfecte wind- en waterdichtheid en zorgen zo voor een optimale energie efficiëntie. De inbouwdiepte van de profielen draagt bovendien bij tot de stevigheid en stabiliteit van het CS 104 systeem.

CS 86 HI Reynaers

CS 86-HI

CS 86-HI is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is een combinatie van esthetisch design, optimale stabiliteit en hoge thermische isolatie. De isolerende strips van het skelet behalen Uf-waarden tot 1,2 W/m²K,  Het systeem bevat binnendraaiende ramen en binnen- en buitendraaiende vlakke deuren.

Inbouwdiepte kader: 77 mm
Inbouwdiepte vleugel: 86 mm (raam), 79 mm (vlakke deur)

 

 

CS 77 HI Reynaers

 

CS 77-HI

CS 77 is een driekamersysteem voor het vervaardigen van ramen en deuren met verhoogde thermische
eigenschappen en vormt de optimale combinatie van veiligheid en comfort. Glasvezelversterkte
polyamidestrippen met ribbels en/of holle kamers staan garant voor hoge thermische isolatiewaarden.
De dubbele aanslag tussen kader en vleugel en de verlaagde afwatering staan garant voor
een superieure wind- en waterdichtheid.
Er is een ruime keuze aan binnen- en buitenkleuren.

Thermische isolatie: Uf-waarde HI-versie tussen 1,76 W/m²K en 2,05 W/m²K, afhankelijk van de kader/vleugel-combinatie

CS 68 Reynaers

CS 68

CS 68 is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is zonder enige twijfel de nieuwe referentie voor een optimale combinatie van isolatie en veiligheid. Alle types binnen- en buitendraaiende ramen en deuren zijn mogelijk.
CS 68 maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn. Met een thermische isolatie waarde tussen 2,42 W/m²K et 2,89 W/m²K

Inbouwdiepte kader : 59 mm
Inbouwdiepte vleugel: 68 mm (raam), 59 mm (vlakke deur)